Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Czy terapia u psychologa ma sens?

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #4796  autor: topka

Hejka! Zastanawiam się właśnie czy terapia u psychologa ma sens? Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
 #4797  autor: wada

Wydaje mi się, że wszystko zależy od tego, do jakiego specjalisty trafimy. Jeśli jest dobry - to terapia też jest dobra. Tak z ciekawości, dlaczego o to pytasz?
 #4798  autor: topka

Niestety czuję, że przestaję sobie radzić w życiu. Natłok obowiązków i ponoszenie odpowiedzialności mnie przytłoczylo. Nie wiem właśnie czy zapisać się na terapię...
 #4958  autor: wada

Wiesz co, na ich stronie www znajdziesz wszystkie informacje. Ale na pewno mają oddziały w takich miastach jak Warszawa czy Kraków. Czy takie lokalizacje ci odpowiadają?
 #4959  autor: topka

Tak, Warszawa jest odpowiednia. Zajrzałam na ich stronę - okazuje się, że mają kilka placówek w Warszawie, więc naprawdę świetnie sie składa.
 #5070  autor: Amber

Muszę przyznać, że zainteresowały mnie różnorakie formy terapii związanych z uzależnieniami. Wyczytałam w internecie, że pod tym adresem internetowym https://vita-nova.pl/terapia-stacjonarna/ można znaleźć naprawdę fantastyczną terapię i całodobową opiekę. Istnieje też możliwość terapii online, co jest dla mnie dodatkowym atutem.
 #5172  autor: wada

topka pisze: pn cze 19, 2023 5:16 am Tak, Warszawa jest odpowiednia. Zajrzałam na ich stronę - okazuje się, że mają kilka placówek w Warszawie, więc naprawdę świetnie sie składa.
Bardzo się cieszę, że mogłam ci pomóc. Mam też nadzieję, że w Promitis otrzymasz należytą pomoc.