Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Wykonanie altany ogrodowej

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #4328  autor: Czarny

Potrzebuje do ogrodu jakieś firmy, która będzie w stanie wykonać dla mnie drewnianą altanę i będzie mogła zaproponować jakieś sensowne rozwiązania jeśli chodzi o konstrukcję huśtawki dla dzieciaków. Jeśli macie kogoś kto takie konstrukcje z drewna robi to dajcie znać.
 #4341  autor: MarcinP86

Dużo jest firm, które zajmują się tym tematem. Wystarczy wejść w google i wpisać altany ogrodowe i na pewno coś wyskoczy, na pewno jakieś firmy, które znajdują się w okolicy. Pamiętaj też o oświetleniu w tej altanie, najlepiej o jakichś energoszczędnych żarówkach jak tutaj https://area-led.eu/pol_m_Zarowki-Filament-198.html
 #4345  autor: Kurlet

Na stronie jonda.pl jest opis usług firmy, która specjalizuje się w konstrukcjach z drewna. Wykonują czy to jakieś altany czy jakieś konstrukcje wiat ogrodowych. Opcji sporo, natomiast trzeba wiedzieć też jak dobrać drewno w określone miejsca.
 #5544  autor: Amber

Jeśli szukasz produktów do drewna w postaci impregnatów, lakierobejcy, to moim zdaniem drewnochron altax jest naprawdę skuteczny i w dobrej cenie. Poinformował mnie o tym produkcie znajomy i myślę, że skorzystam w najbliższym czasie z ichniejszej oferty.