Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Okna

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #4100  by Dhoca

Szukam jakieś firmy, która produkuje okna aluminiowe z wysokim poziomem izolacyjności. Jeśli możecie coś pod tym katem poradzić to dajcie znać jaką firmę możecie ewentualnie pod tym kątem polecić i na jakie rozwiązania ewentualnie warto się zdecydować przy oknach z aluminium.
 #4107  by Kasama

Okna i drzwi w ofercie posiada między innymi Euro Okno - www.eurookno.pl. Polska firma, która produkuje okna od ponad 20 lat. Wygoda z tym, że będzie ewentualnie z ich strony także pomoc przy wyborze okien konkretnego rodzaju, tak by dopasować je odpowiednio do budynku i zapewnić sobie wykonanie na odpowiednim poziomie.
 #4143  by Amber

Wiesz co, sama ostatnio zastanawiałam się, jak powinno wyglądać odpowiednie doświetlenie poddasza okna dachowe wydają się być najlepszym rozwiązaniem. Znajomy doradził mi, żebym w wolnej chwili przyjrzała sobie informacje na stronie tego portalu roofliteplus.pl, ponieważ można tam znaleźć wiele ciekawych treści na ten temat. Dajcie znać, jak wy rozwiązaliście te kwestie w swoich domach
 #4238  by topka

Uważam, ze na oknach nie ma co oszczędzać. W końcu wymienia się je raz na wiele lat :) Ciekawą ofertę posiada: https://www.okno-projekt.com.pl/ a poza samymi oknami, znajdziecie również u nich drzwi zewnętrzne i wewnętrzne.
 #4374  by karomen

Wiadomo że wybór okien nie jest prosty ale zakładam że jeśli zdecydujesz się na przykład na okna Wiśniowski to będzie zawsze trafiony zakup bo one są dobrej jakości i mają super parametry
 #4697  by Amber

Jeżeli chcielibyście kupić okna drewniane warszawa, ale nie wiecie za bardzo bo w tej kwestii się zgłosić, to widziałam, że tutaj oknadrzwi.eu mają w tym temacie naprawdę spore doświadczenie. Myślę, że warto w wolnej chwili rozważyć ich usługi, a na pewno nie będziecie żałować. To specjaliści w tym zakresie.