Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Czy od razu wam sushi smakowało

• Przepisy, porady itp.
Przepisy, porady itp.
 #1159  autor: kosekk77

Czy od razu wam sushi smakowało, czy przez kogoś nauczyliście się jeść i czy kontynuujecie gdzieś tradycję kuchni orientalnej w Łodzi?
 #1161  autor: Maciuszek87

Polecam https://www.sushikushi.com/lodz-teofilow, bo nowa oferta specjalna w październiku/listopadzie, dużo nowości w menu. Śledzę promocje u nich, zamawiam na telefon to na obsłudze mi powiedziano, żebym sprawdził, jak będę miał chwilę. Do kuchni azjatyckiej się przekonałem przez przypadek. Najpierw w sklepie sushi pakowane wziąłem, zasmakowało, wyszedłem do restauracji i już zupełnie mi odbiło.
 #1664  autor: wodna12

Mi średnio smakowało za pierwszym razem ale to dlatego że spróbowałam z surowa rybą maślaną. Za pierwszym najlepiej wziąć z surimi - smakuje jak kurczak :D Łatwo się NIE-Zrazić
 #2512  autor: Rumcajs

Oj zdecydowanie nie od razu. Za pierwszym zupełnie razem to była totalna porażka. Nie potrafiłem pozbyć się tego smaku, a raczej niesmaku. Za drugim było nieco lepiej, ale też ciężko powiedzieć żebym zapałał miłością do tego dania. Jak mówią do trzech razy sztuka. Za trzecim było całkiem przyjemnie i mogę szczerze przyznać, że niektóe kawałki naprawdę mi smakowały. Jednak w ogólnym rozrachunku sushi to nie jest mój smak. Zjem, ale żebym sam wybierał to danie to zdecydowanie nie.
 #4437  autor: sewos

długo obawiałam się spróbować ale jak już się odważyłam to naprawdę od razu mi podpasowało i cały czas pasuje :) uwielbiam i jem dość często.