Projektanci to też ludzie a więc wszystko jest do ogarnięcia jeżeli masz pomysł, wiesz co lubisz to taki kurs faktycznie może Ci pomóc abyś sama zaprojektowała swój dom/mieszkanie. Jeżeli natomiast masz tak jak ja (wszystko Ci się podoba i nic, sama nie wiesz czego chcesz, internet podsuwa masę fajnych rzeczy ale nie wiesz czy to faktycznie chcesz ani nie wiesz jak to wkomponować u siebie) to polecam zgłosić się do projektanta. Sama miałam wiele pomysłów ale żaden mnie nie przekonał, projektanci naprawdę zaskoczyli mnie bo np. nie wybrałabym tapety w kwiaty do salonu ale na wizualizacji mi się mega spodobała i teraz jest u mnie na ścianie i wszyscy się nią zachwycają. Sama mogłam wpaść na taki pomysł ale problem w tym że nie wpadłam i nawet blisko nie byłam ;) Mogę polecic z pełnym przekonaniem tych projektantów wnętrz z Małopolski
https://marengo-architektura.com/oferta-projektanta/
Moje pomysły z reguły to było kopiuj-wklej z internetu a chciałam jednak coś innego niż wszyscy - tutaj jestem wdzięczna za projektanta który umiał wymyśleć coś nowego i dopasować do mojego projektu domu.