Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Czy warto reklamować niewielki biznes?

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #11488  by czesiaa

Szukam sposobu na eleganckie tabliczki informacyjne do mojego gabinetu, takie, żeby nie wyglądały jak zwykła naklejka na plastiku. Wpadł mi w oko nadruk na plexi od Antare, bo widziałam na zdjęciach, że drukują od spodu i to wygląda mega profesjonalnie. Ewentualnie planuję złożyć u nich zamówienie po weekendzie na cały zestaw oznakowania. Czy uważacie, że bezbarwna plexi z białym poddrukiem to dobry wybór przy ciemnych ścianach? Będę wdzięczna za każdą radę!
 #11549  by zosia9120

Reklama billboardowa w Łodzi to wciąż jedna z najbardziej skutecznych form promocji, głównie dzięki dużemu ruchowi i centralnemu położeniu miasta. Szukając informacji o takich możliwościach trafiłem na artykuły o billboardy Łódź , gdzie opisano różne aspekty reklamy outdoorowej i jej zastosowanie w praktyce.
 #11707  by topka

Przy wyborze agencji interaktywnej dobrze zwrócić uwagę na całościowe podejście do projektu. Na https://quality-factor.pl/ można znaleźć informacje o realizacjach obejmujących UX, projektowanie oraz wdrożenia. To opcja dla firm, które chcą uporządkować swoją obecność online.