Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Biuro ksiegowe

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #8326  by Mesasu

Która księgowa w Andrychowie zajmuje się waszymi sprawami firmowymi? Mam sporo niezałatwionych spraw i zostałem niestety zmuszony do zmiany na kogoś innego, ale nie chce się znowu wpakować.
 #11639  by Andrzej441

Cześć,
jeśli ktoś z Was szuka sprawdzonego biura rachunkowego do obsługi firmy, to mogę polecić rozwiązanie online, które ostatnio testuję. Duży plus za przejrzystość, szybki kontakt i to, że większość spraw można ogarnąć zdalnie, bez biegania z papierami.

Dla zainteresowanych zostawiam link, gdzie jest opisane, jak działa taka obsługa i jakie usługi obejmuje:
👉 https://albertkredyty.pl/firma/biuro

Może komuś ułatwi to wybór odpowiedniego biura.
 #12063  by anna.rakowska91

Przy takich zaległych sprawach nie patrzyłabym tylko na cenę biura, bo czasem problem jest większy niż sama zmiana księgowej. U nas po zmianie też wyszły rzeczy, o których wcześniej nikt nie mówił. Najpierw dobrze, żeby ktoś spokojnie przejrzał dokumenty i powiedział, co da się odkręcić, a jeśli temat jest już bardziej podbramkowy, to oprócz księgowej zerknęłabym też na oddłużenie firmy, bo czasem trzeba to poukładać nie tylko księgowo, ale też prawnie.