Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Tanie wakacje

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #11388  by lumix_303

Jak ograniczyć wydatki na jedzenie w trakcie podróży?
 #11802  by czesiaa

Marzy mi się w tym roku coś totalnie egzotycznego i od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie wycieczka na madagaskar. Czy któraś z Was była tam może i może powiedzieć, jak wygląda kwestia bezpieczeństwa i zdrowia na miejscu? Bardzo chciałabym zobaczyć Aleję Baobabów i lemury w ich naturalnym środowisku, ale zastanawiam się, czy to nie jest zbyt wymagający kierunek na pierwszą wyprawę do Afryki. Dajcie znać, jakie są Wasze wrażenia!
 #11943  by omami

Moim zdaniem biuro podróży Oasis Tours wygrywa jeśli chodzi o kierunki typowo wakacyjne. Mają tam świetne układy z lokalnymi hotelami, przez co ceny są często niższe niż u konkurencji.
 #12242  by czesiaa

Nepal pojawia się coraz częściej w rozmowach wśród znajomych podróżników i zaczynam rozumieć dlaczego – to chyba jedno z tych miejsc, które zostają z człowiekiem na długo. Trafiłam na wycieczka do nepalu na kiribaticlub.pl i zastanawiam się, jaka pora roku jest najlepsza na taki wyjazd i czy pogoda mocno wpływa na możliwości zwiedzania. Macie może praktyczne rady dla kogoś, kto planuje Nepal po raz pierwszy?
 #12255  by Truffla91

Może jakaś oferta last minute? One ogólnie wychodzą bardzo tanio cenowo.
 #12333  by marianek92

Zdecydowanie polecam Wam sparwdzić stronę http://wasowo.pl/ , gdzie znajdziecie ofertę stylowego i klasycznego hotelu z restauracją, strefą wellness & spa Pałac Wąsowo. Moim zdaniem pałac Wąsowo to miejsce, które łączy historyczny charakter z komfortem nowoczesnego hotelu.
 #12424  by czesiaa

Szukamy sprawdzonych pomysłów na firmowe nagrody i wyjazdy integracyjne w Wielkopolsce, dlatego sprawdzam wyjazdy incentive poznań. Dopracowany program, sprawna organizacja i unikalne atrakcje na miejscu to dla nas klucz przy budżecie korporacyjnym. Współpracowaliście z nimi przy projektach turystyki biznesowej z wylotem z Poznania i możecie polecić ich podejście?
 #12599  by paja3

Polecam z tym tematem zgłosić się do biura https://bissole.pl/ - znają się na organizowaniu podróży jak mało kto. Są świetni i godni zaufania.