Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Najlepsze miejsce na wakacje

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #11048  autor: marek032

W moim przypadku, gdy szukałem komfortowego noclegu w centrum Poznania, to skorzystałem z oferty Browar Old Town Poznań – apartamenty Poznań . Apartamenty oferują komfortowe warunki, świetne położenie i przyjazną atmosferę.
 #11101  autor: omami

Wakacje w ciepłych krajach nadal są popularnym wyborem, zwłaszcza gdy pogoda w Polsce nie dopisuje. Dobrze dobrany hotel i termin potrafią zrobić cały wyjazd. Wiele takich opcji można znaleźć w aktualnych ofertach biura podróży Oasis Tours :)
 #11147  autor: czesiaa

Planuję urlop we Wrocławiu i okolicach na tydzień, żeby zwiedzić Dolny Śląsk. Szukam bazy wypadowej i rozważam hotel bielany wrocław. Q Hotels ma dobrą lokalizację pod wycieczki do okolicznych atrakcji. Chciałabym wygodnego miejsca, gdzie wrócę wieczorem po całym dniu zwiedzania. Myślę o pokoju z lodówką, żeby mieć gdzie schować przekąski. Zależy mi też na śniadaniach, żeby zacząć dzień z energią. Planuję odwiedzić Księgę Henrykowską, zamki, może Kotlinę Kłodzką. Ktoś nocował tam dłużej i wyjeżdżał na wycieczki?
 #11177  autor: zosia9120

Według mnie warto rozważyć Apartamenty Browar Old Town - apartamenty poznań stare miasto . Sam korzystałem i dla mnie ogromnym plusem była lokalizacja, kilka minut pieszo i już jest się na Starym Rynku. A przy tym warunki naprawdę na poziomie, nieporównywalne do większości hoteli w tej cenie.