Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Czy robicie zakupy on-line

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #968  by daniel36Wilk12

Przez ten cały koronowirus niestety moje dolegliwości bólowe nasiliły się. Nie miałem odpowiedniej rehabilitacji. Jednak w sieci nalazłem bardzo fajny sklep ze sprzętem nie tylko do rehabilitacji ale również do masażu. Ceny naprawdę są bardzo atrakcyjne. Dostawa również bardzo szybka. A wy co sądzicie o zmawianiu produktów przez sklep internetowy. Jak dla mnie jest to idealne rozwiązanie.
 #1001  by marica

Nie tylko kupujemy w internecie, ale też i korzystamy z różnych usług. Przykładowo ja prowadzę salon kosmetyczny i znalazłam firmę , która oferuje laser diodowy wynajem. Jest to dla mnie bardzo opłacalna oferta. Nie muszę aktualnie wydawać większej ilości pieniędzy na zakup takiego sprzętu.
 #2341  by runner28

Ja już przed pandemią bardzo dużą cześć zakupów robiłam online. Zdarzało mi się kupować naprawdę różne rzeczy przez internet. Ostatnio zamawiałam na przykład zestawy kolędowy. Ciach... bez linków w postach. - Regulamin.
 #3770  by Amber

Przyznam szczerze, że Jeżeli o mnie chodzi, to ostatnio zastanawiałam się, gdzie mogłabym znaleźć jakieś ciekawe po zabawki dla moich dzieciaków w dobrych cenach. Znajomy doradził mi, żebym w wolnej chwili przejrzała sobie propozycje na stronie tego sklepu https://www.bee.pl/624-klocki-plastikow ... ale-klocki i muszę przyznać, że asortyment mają naprawdę bardzo rozbudowany. Dajcie znać, czy wie kiedykolwiek tam coś kupowaliście.
 #4274  by zenek45

Nawet dosyć często. Podoba mi się to, że mogę zrobić zakupy o każdej porze dnia i nocy, bez względu na godziny otwarcia sklepu. Dostęp do wielu sklepów i produktów z wygodnej kanapy to również duża zaleta. Chociaż niewątpliwie na niektóre kwestie trzeba zwracać uwagę bardziej niż w sklepach stacjonarnych. Na przykład na płatności. Ja po przeczytaniu https://www.provident.pl/blog/jak-placi ... z-internet. przerzuciłem się na kartę płatniczą, bo tam bezpeczeństwo zapewniają wbudowane mechanizmy, takie jak weryfikacja 3D Secure, która stanowi dodatkową ochronę podczas transakcji.
 #4317  by jagina

Ja w ogóle nie wiem co to znaczy "nie mam się w co ubrać". Czy jako dziecko mialam pół półki ubrań czy teraz całą szafę i wielką komodę to nigdy nie uważam że nie mam się w co ubrać. Obecne ubrania spokojnie mi starczą do końca życia a i tak w 80% ubrań nie chodzę, bo nie mam kiedy tego przenosić. Noszę stałe zestawy ubrań, wkółko te same ulubione, i dopóki nie zrobią się dziury to będę chodzić - nie kumam jak można nie mieć się w co ubrać.
Jeśli chodzi o obuwie to stawiam na wygodę:
https://www.modastylowa.pl/wygoda-i-kob ... y-damskie/

Chodzę głownie w komfortowych niskich półbutach.
 #4570  by anka00

Akurat ja myślę o tym by zamówić bambusowy kocyk . Wygląda on bardzo ładnie i przede wszystkim wykonany jest z dobrej jakości materiału, więc jak dla mnie oferta tutaj jest naprawde całkiem dobra