Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Czy warto reklamować niewielki biznes?

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #11488  by czesiaa

Szukam sposobu na eleganckie tabliczki informacyjne do mojego gabinetu, takie, żeby nie wyglądały jak zwykła naklejka na plastiku. Wpadł mi w oko nadruk na plexi od Antare, bo widziałam na zdjęciach, że drukują od spodu i to wygląda mega profesjonalnie. Ewentualnie planuję złożyć u nich zamówienie po weekendzie na cały zestaw oznakowania. Czy uważacie, że bezbarwna plexi z białym poddrukiem to dobry wybór przy ciemnych ścianach? Będę wdzięczna za każdą radę!
 #11549  by zosia9120

Reklama billboardowa w Łodzi to wciąż jedna z najbardziej skutecznych form promocji, głównie dzięki dużemu ruchowi i centralnemu położeniu miasta. Szukając informacji o takich możliwościach trafiłem na artykuły o billboardy Łódź , gdzie opisano różne aspekty reklamy outdoorowej i jej zastosowanie w praktyce.
 #11707  by topka

Przy wyborze agencji interaktywnej dobrze zwrócić uwagę na całościowe podejście do projektu. Na https://quality-factor.pl/ można znaleźć informacje o realizacjach obejmujących UX, projektowanie oraz wdrożenia. To opcja dla firm, które chcą uporządkować swoją obecność online.
 #12018  by marianek92

Szukając materiałów na temat reklamy outdoorowej, natrafiłem na artykuł o reklamie wielkoformatowej - https://spottedlublin.pl/jakie-zalety-ma-reklama-wielkoformatowa/ . Autor opisuje różne rodzaje reklam wielkoformatowych, takie jak billboardy, siatki reklamowe czy nowoczesne ekrany LED, a także ich zastosowanie w kampaniach marketingowych.
 #12990  by Mixon

Od czasu do czasu uczestniczymy w targach i niewielkich wydarzeniach branżowych, podczas których pokazujemy klientom prezentacje, zdjęcia realizacji oraz krótkie materiały filmowe. Problem polega na tym, że każde stoisko wygląda trochę inaczej i trudno przewidzieć, jakie wyposażenie będzie dostępne na miejscu. Z tego względu coraz bardziej skłaniam się ku własnemu zestawowi do prezentacji. Podczas kompletowania sprzętu zwróciłem uwagę na ekran mobilny, który mógłby być przewożony razem z projektorem i pozostałymi materiałami. Czy ktoś korzysta z takiego rozwiązania właśnie podczas targów? Najbardziej interesuje mnie wygoda transportowania oraz czas potrzebny na przygotowanie stanowiska. Przy częstych wyjazdach zależy mi bardziej na prostocie obsługi niż na tworzeniu bardzo rozbudowanego zestawu multimedialnego.