czesiaa wrote: ↑Sat Aug 29, 2026 3:04 pm
Zastanawiamy się z mężem nad zakupem uniseksowych perfum niszowych na specjalne okazje. Przeglądając włoskie marki, moją uwagę przykuły dzieła spod szyldu Tiziana Terenzi. Szukam czegoś z nutami drzewnymi, bursztynowymi lub owocowymi, co rozwija się na skórze przez wiele godzin. Jakie są Wasze ulubione zapachy z ich oferty i jak oceniacie ich trwałość na ubraniach oraz skórze? Pozdrawiam serdecznie!
Najbardziej irytują mnie perfumy, które rano pachną naprawdę dobrze, a przed południem właściwie już o nich zapominam. Przy kolejnym zakupie chciałbym więc bardziej zwrócić uwagę na trwałość, tylko zastanawiam się, od czego ona faktycznie zależy. Czytałem różne opinie o nakładaniu perfum na nadgarstki, szyję, ubrania czy nawet włosy i każdy chyba ma na ten temat trochę inną teorię. Zacząłem też sprawdzać perfumy lane i francuskie, bo chciałbym znaleźć coś do codziennego stosowania. Jeśli ktoś ma podobny pomysł, może zajrzeć na
https://angelove.pl/ i przejrzeć różne zapachy przed podjęciem decyzji. Sam zastanawiam się, czy lepiej wybrać mocniejszą kompozycję i używać jej mniej, czy coś lżejszego i ewentualnie poprawić zapach w ciągu dnia. Jak robicie to u siebie? Macie jakieś sprawdzone miejsca aplikacji, dzięki którym perfumy są dłużej wyczuwalne?