Przyjazne forum dyskusyjne. Dołącz do nas. Na Każdy Temat. 

• Budowa domu

• Sam wymyśl temat.
    Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
Sam wymyśl temat.
Tematy i dyskusje nie pasujące gdzie indziej.
 #2384  autor: jabluszkozielone

Z doswiadczenia powiem ci.. nie szukaj rusztowania tylko firmy ktora ma potrzebny sprzet :) Moj maz upieral sie ze to zrobi sam i to zrobi sam.. Ostatecznie nie pyklo. Wynajelismy stacje transformatorową i firme profesjonalna ktora zajela sie cala robota
 #2562  autor: Jarecka

nasz domek co prawda już stał ale remontowaliśmy wszystko w środku w nim , trochę czasu nam to zajęło ale teraz wszystko bardzo fajnie się prezentuje . W kuchni i łazience zamontowaliśmy armaturę . Dodała nam oryginalności i elegancji :)
 #2565  autor: Major88

Jak szukacie pomysłu na ogrzewanie polecam panele na podczerwień. U nas panelel Infrared polskiej marki Oxyly, znakomicie się sprawdzają, polecam
 #3744  autor: Amber

Jeżeli potrzebne jest wam rusztowanie fasadowe, to myślę, że wiele ciekawych propozycji w tym zakresie znajdziecie na stronie https://www.arad.pl/rusztowania-fasadowe,g10.html. Wiem, że mój znajomy korzystał z ich produktów i zawsze był bardzo zadowolony. Może i wam uda się znaleźć u nich coś przydatnego
 #7473  autor: katrinas

ja szukam własnie dobrego wykonawcy, chodzi konkretnie o projekt indywidualny. i tu pytanie do osób, któee stawiały domy w woj mazowieckim, w okolicach stolicy. Kojarzycie https://espiroinvestment.pl/ ? Warto ?
 #10525  autor: Sygieł

Szukając dodatkowego miejsca dla pracowników podczas budowy. Trafiłem na kontenery budowlane od JDJ Kontenery. Podoba mi się, że każdy moduł można dowolnie konfigurować, od biur po pomieszczenia sanitarne. Konstrukcja jest lekka, a jednocześnie solidna, więc transport i montaż przebiegły bez problemu. Dla ekip budowlanych to naprawdę wygodne rozwiązanie, które pozwala zorganizować przestrzeń w trudnych warunkach, gdzie po prostu mogą odpocząć podczas intensywnej pracy.